Kvinde der smiler til behandler 900x300

Sygesikringen

Plastikkirurgisk klinik i Glostrup kan modtage henviste patienter indenfor plastik- og rekonstruktionskirurgi. Det er din praktiserende læge, der vurderer, om der er behov for en henvisning til en speciallæge i plastikkirurgi.

Sygesikringen dækker alle ikke-kosmetiske, mindre kirurgiske indgreb, der kan foregå i lokalbedøvelse.

Sygesikringen dækker ikke undersøgelse og behandling af tilstande, der betragtes som kosmetisk af natur (f.eks. til brystforstørrende operation, fedtsugning mm).

Med en henvisning er undersøgelse og behandling gratis for dig. Henvisningen er gyldig i 6 mdr. eller til 6 besøg/kontakter, hvorefter du skal anmode din egen læge om en ny henvisning, såfremt du ikke er færdigbehandlet her. På dette link, kan du se vores ventetider til operation - i få tilfælde, er det nødvendigt at du kommer til en indledende samtale først. Såfremt du har en tilstand, som egen læge skønner skal vurderes og behandles akut, kan du selvfølgelig få en tid indenfor få dage.

Aflysning af tid til konsultation eller operation, skal foretages enten telefonisk, SMS til 71992682 eller pr. mail senest 24 timer før.
Der opkræves et gebyr på kr. 250,00 og kr. 500,00 ved for sent afbud eller udeblivelse fra hhv konsultation og operation uden forudgående afbud.

Ring og bestil tid på tlf. 60163035.