Kosmetisk plastikkirurgi

Kosmetisk plastikkirurgi består af såvel kirurgiske -, som non-kirurgiske procedurer. Ofte vil man i begge tilfælde, kunne opnå en forbedring af udseendet og dermed højne selvtilliden. Det er vigtigt at man har en realistisk forventning, til hvad der kan opnås baseret på en grundig samtale med behandler. At få foretaget kosmetisk plastikkirurgi, er en personlig beslutning, som ikke skal foretages for at imødegå gængse idealbilleder. Alle indgreb kan være forbundet med komplikationer, derfor er det vigtigt, som en rask person, nøje at overveje om man vil udsætte sig for disse ricisi efter man har modtaget grundigt skriftlig og mundlig information.

Sundhedsstyrelsen har fastsat regler for kosmetiske behandlinger og hvem der må udføre disse af hensyn til patientsikkerheden. Sundhedsstyrelsen foretager årlige tilsyn på de behandlingssteder, der er registreret til kosmetisk plastikkirurgi.

Non-kirurgisk kosmetisk behandling

Det er ikke altid nødvendigt at gennemgå et kirurgisk indgreb for at bedre tegn på tidens påvirkning af udseendet. Non-kirurgiske procedurer er et godt alternativ til kirurgi, hvor man kan opnå reduktion af rynker, reduktion af ar, fjernelse af pigmentforandringer og karudvidelser samt erstatte manglende fylde af læber mm. Selv små tiltag, kan ændre udseendet dramatisk. Der findes mange forskellige non-kirurgiske behandlingsmuligheder, bl.a forskellige laserbehandlinger til reduktion af ar, fjernelse af hår, pigmentforandringer, og små karudvidelser samt Peeling, Mikrodermabrasio, filler og Botox til rynkebehandling.

Populære non-kirurgiske kosmetiske behandlinger:

  • Botox
  • Fillerbehandling
  • Laser hårfjernelse
  • Mikrodermabrasio
  • IPL laserbehandling

Her på klinikken tilbyder vi Botox og Fillerbehandling.

Kosmetisk Kirurgi

Plastikkirurgi er en overordnet betegnelse og omfatter såvel rekonstruktionskirurgi og kosmetisk kirurgi. Rekonstruktionskirurgi foretages på et terapeutisk - eller medicinsk grundlag, mens kosmetisk kirurgi og behandling omfatter operation eller andre behandlinger, hvor det vigtigste er at forandre eller forbedre udseendet hos iøvrigt raske personer. Det er derfor meget vigtigt at denne form for behandling udføres på sunde og raske personer, der har haft god tid til at træffe den rigtige beslutning på baggrund af grundig mundligt og skriftligt information.

Populære kirurgiske kosmetiske operationer:

  • Øjenlågsoperationer
  • Brystforstørrende operation (brystimplantater)
  • Fedtsugning
  • Brystløft
  • Opstramning af maveskind (Abdominalplastik)

Ring og bestil tid på tlf. tlf. 6016 3035.